BZZZONDER

Het Kompas vindt het belangrijk dat uw kind ook buiten school terecht kan bij een organisatie die past bij haar onderwijskundige, pedagogische en christelijke identiteit. Daarom is samen met de buurtvereniging en de ouders van de OR/MR en de VCPON een visiedocument (de school met een plus) geschreven en is besloten samen te werken met kindercentrum Bzzzonder.


Sinds maandag 12 september 2011 kan uw kind terecht voor buitenschoolse opvang (kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 4-12) bij Het Kompas. Zo kunt u (blijven) werken terwijl uw kind ontspant te midden van veel groen. Daarnaast kan uw kind zich ook verder ontwikkelen en zullen er leuke activiteiten worden georganiseerd op het gebied van muziek, hobby, sport en spel.

Het Kompas, de buurtvereniging, de gemeente en Bzzzonder zijn daarnaast ook enthousiast om kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar op te starten. U wordt op de hoogte gehouden van verdere ontwikkelingen.

 

Inschrijven

U kunt uw kind nu vast hier vrijblijvend inschrijven als u verzekerd wilt zijn van een plekje op de BSO. De opvang is vooral bedoeld voor kinderen van basisschool Het Kompas. Natuurlijk staat de deur ook open voor kinderen van andere scholen indien ruimte en een passende vervoersregeling het toelaat.

 

Tarieven en openingstijden

Klik hier om de tarieven te bekijken voor de BSO van Bzzzonder.

 

Tegemoetkoming in de kosten

De overheid stimuleert de mogelijkheid om arbeid en zorg te combineren door een financiële tegemoetkoming. Deze tegemoetkoming in de kosten door de overheid heet kinderopvangtoeslag. Hoeveel u betaalt aan kinderopvang is afhankelijk van uw inkomen en het aantal kinderen. Een geldende norm is: Hoe lager het (gezins)inkomen, hoe hoger de bijdrage. En hoe meer kinderen, hoe hoger de tegemoetkoming. Voor het tweede kind wordt vaak wel tot 90% van de kosten vergoed.

U krijgt in ieder geval 33% van de kosten vergoed en deze vergoeding kan oplopen tot ruim 90%. Dit alles verloopt via één loket: De Belastingdienst. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt en op een makkelijke manier de tegemoetkoming van de overheid voor uw kinderen berekenen? Klik hier.

Tegelijkertijd wilt u er zeker van zijn dat uw kind de juiste zorg, liefde en aandacht krijgt en een plezierige tijd mag hebben zodat u uw kind veilig kunt achterlaten en na werktijd met plezier kunt ophalen. Bzzzonder zorgt voor een veilige, vertrouwde en veelzijdige opvang van uw kind en voldoet aan de gestelde eisen van de Wet Kinderopvang.

 

Emma is enthousiastEmma is enthousiast

Wat gaaf dat er zo'n leuke BSO bij Het Kompas komt, nu kunnen jullie ook kennismaken met de juffen en meesters van mijn BSO! Ze zijn altijd blij om me te zien en ik mag ze alles vertellen van wat ik op school heb gedaan. Daarna mag ik doen waar ik goed in ben - ik ga vaak een boekje lezen en daarna knutselen of een gaaf spel doen. Ik kan hele mooie dingen maken. Ik hoop dat ik samen met mijn vriendjes en vriendinnetjes ook met jou leuke dingen mag doen.

 

Bzzzonder in actie

Een keer een kijkje nemen bij Bzzzonder? Dat kan! Op dit moment is reeds een BSO actief bij basisschool ‘De Zaaier’, ook daar beleven kinderen veel buitenschools plezier in een kleurrijke ruimte met heel veel verschillende mogelijkheden. De kinderen doen veel verschillende dingen, van koekjes bakken tot het spelen van Twister, tot ‘op de bank hangen als ze moe zijn van school’ of naar de kinderboerderij gaan of zelf foto’s af laten drukken. Uitdaging, plezier en ontspanning worden zo optimaal mogelijk gecombineerd. U bent altijd welkom om hier een kijkje te nemen. Voor meer informatie kijk op: www.bzzzonder.nl.

Download hier de folder van Bzzzonder.